Video mese și scaune fabricate în România la comandă

 ► Mese și scaune fabricate în România la comandă


Informații despre scaune și mobilier:
Prețul scaunelor și meselor au TVA inclus.
Toate scaunele și mesele din acest model se fabrică la comandă.
Toate scaunele comercializate beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare.
Contactează-ne și unul din specialiștii noștri îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie în legatură cu scaunele și produsele de mobila din stoc.
Livram scaune și mobilier în București și în următoarele județe din Romania:
Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

Contactați-ne cu încredere și vom căuta împreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastră!
Doriți să comandați scaune direct prin telefon.  Sunați-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Pentru cereri de ofertă scaune și mobilier pe SEAP puteți trimite solicitările pe email.
Comenzi Scaune face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină.

Pentru scaunele comandate nu se percepe în mod general avans, cu excepția cazurilor următoare: se percepe avans în cazul în care scaunul, fotoliu, canapeaua, masa sunt fabricate conform cerințelor consumatorului, produselor care sunt fabricate personalizat conform solicitării consumatorului sau special pentru acesta (exemplu: scaunul este fabricat pe dimensiuni individuale, pe altă versiune color decât cea prezentată pe site, alt tip de tapițerie decât cea prezentată pe site-ul nostru). Avansul se percepe de asemenea în cazul comenzilor mari pe comandă cu valoare ridicată sau un nr. ridicat de produse de același tip neatipic pentru un consumator. Avansul se achită în baza facturi trimise de noi pe email, iar diferența se achită la livrarea produselor. Livrarea se face gratuit cu camionul pentru a se livra în maximă siguranță. Montajul este gratuit și se face în ziua livrarii la adresa clientului.