Reglați corect scaunele

Reglati-corect-scaunele

Ai cel mai bun scaun, dar daca nu stii cum se regleaza si utilizeaza, nu va face ninic pentru sanatatea ta.

Vor exista intodeauna puncte de vedere diferite cu privire la modul corect de a sta pe un scaun.

1. Reglarea inaltimi scaunului

Este cea mai importanta ajustare a scaunului si se regleaza in functie de inaltimea biroului. In mod ideal, soldurile trebuie sa fie deasupra genunchilor si coapselor indreptate usor in jos. Aceasta pozitie va ajuta sistemul digestiv sa functioneze mai bine, si regleaza o respiratie mai usoara.

 

2. Reglarea Inaltimi spatarului

Pentru a evita durerile de spate inaltimea spatarului trebuie ajustata in mod corespunzator. Inaltimea spatarului trebuie reglata astfel incat suportul lombar se potriveste in curba '' S '' din spate.
Intodeauna stai pe spate in scaun, astfel incat partea inferioara a spatelui sa fie lipita de spatar. Daca stati perioade lungi intr-un scaun de birou si nu aveti o pozitie corecta, sansele de a dezvolta o problema de sanatate cu spatele sunt foarte mari.

3. Reglarea unghiului de la spatar

In functie de ce sarcini efectuati pe scaun, unghiul spatarului trebuie sa fie cat mai aproape de spate. Atunci cand tastati la calculator pentru perioade lungi de timp, unghiul din fata pentru spatar sa fie reglat fara a impinge spatele in spatar. Spatele trebuie sa stea relaxat si lipit de spatar.

4. Reglarea adancimi șezutului

Unii oameni au picioarele mai lungi decat alti. Reglarea adancimi sezutului va elimina presiunea din partea din spate a genunchilor. Aceasta reglare va imbunatati circulatia si oxigenarea corpului.


5. Reglarea brațelor la scaun

Bratele pentru scaun sunt concepute pentru a lua presiunea si greutatea de pe umeri, si de a relaxa coloana vertebrala. Reglarea bratelor trebuie sa fie ajustata pentru a sprijini bratele usor spre exterior fata de corp. Daca utilizati pentru perioade lungi telefonul este bine sa reglati inaltimea bratului de la scaun mai sus.

6. Reglarea mecanismului de inclinare

Scaunul de birou poate fi reglat sa fie inclinat in mai multe poziti. Mecanismul de inclinare va ajuta sa aveti o postura corecta a coloanei atunci cand efectuati diferite sarcini.


In categoria accesorii si componente pentru scaune gasiti toate piesele necesare pentru reparatii: roti, mecanisme, pistoane, manere, baze, picioare, etc

 

 

Reglarea-corecta-a-scaunelor

 


Informații despre scaune și mobilier:
Prețul scaunelor și băncilor au TVA inclus.
Toate scaunele și băncile se livrează în funcție de stocul zilnic.
Scaunele, băncile, birourile și fotoliile distribuite de noi au factură și garanție.
Livrarea produselor în toată țara se face prin Transport Rapid.
Toate scaunele comercializate beneficiază de condiții de garanție conforme legislației in vigoare.
Contactează-ne și unul din specialiștii noștri îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie în legatură cu scaunele și produsele de mobila din stoc!
Livram scaune și mobilier în București și în următoarele județe din Romania:
Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

Contactați-ne cu încredere și vom căuta împreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastră!
Doriți să comandați scaune direct prin telefon? Sunați-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Pentru cereri de ofertă scaune și mobilier pe SEAP puteți trimite solicitările pe email.