Cum se înlocuiește pistonul cu gaz de la mecanismul scaunului?

Cum se înlocuiește pistonul cu gaz de la mecanismul scaunului

Scaunele de birou sunt proiectate într-un mod care permite ca fiecare componentă să fie înlocuită rapid și fără probleme.
Procedura în sine este ușoară, dar doar pentru a fi în siguranță, am pregătit scurte instrucțiuni pentru dvs. despre cum să vă rezolvați rapid problema.
În acest articol, ne vom concentra asupra înlocuirii pistonului cu gaz al scaunului. Pe lângă instrucțiunile scrise, am pregătit și imagini pentru a ne asigura că oricine poate efectua reparația sau înlocuirea.
La noi găsiți piese și componente de schimb pentru scaune, dacă pistonul sau cilindrul de ridicare cu gaz este stricat se poate schimba. Pistoanele pentru scaunele de birou se potrivesc pe majoritatea scaunelor de birou cu diametrul de 50 mm. De ce să înlocuiți scaunul întreg dacă îl poți repara ușor.
Înlocuirea și reparația pistonului de gaz este uneori foarte simplă
Pistonul este folosit în special pentru ajustarea a înălțimilor scaunelor și se găsește sub diferite denumiri: piston cu gaz, telescop cu gaz, cilindru cu gaz, cilindru pneumatic cu gaz și poate fi cromat sau negru.
Pistonul de gaz poate fi deteriorat prin supra sarcină, uzura mare a pistonului sau utilizarea incorectă. În acest caz, scaunul nu poate fi ținut într-o poziție mai înaltă și treptat sau brusc „cade” în cea mai de jos poziție posibilă. Această problemă poate fi rezolvată folosind un piston nou.
Înainte de a merge la cumpărături, scoateți mai întâi pistonul original de pe scaun și luați măsurătorile necesare pentru a vă asigura că alegeți înlocuitorul potrivit.
Pe baza valorilor măsurate, selectați un piston de schimb adecvat și compatibil din oferta noastră. Componente și accesorii pentru scaune

Cum se înlocuiește pistonul scaunului cei 6 pași

Instrumente necesare: prosop mai vechi, ciocan (recomandăm un ciocan, acoperit cu cauciuc pentru a preveni deteriorarea inutilă), WD-40 este un lubrifiant mulifuncțional sau produs similar.

Pas 1
Întoarce scaunul cu baza în parte de sus. Vă recomandăm să așezați mai întâi un prosop pe podea pentru a preveni eventualele vărsări de lichid WD-40. Îndreptați duza WD-40 în mecanism și pulverizați-o.

Cum se înlocuiește pistonul scaunului pasul 1

Pas 2
Cu o mână apucați pistonul cu gaz și încercați să îl ridicați în sus în timp ce bateți mecanismul cu cealaltă mână. Continuați să faceți acest lucru până când pistonul cu gaz este liber.

Cum se înlocuiește pistonul scaunului pasul 2

Pas 3
Mecanismul este acum liber și poate fi înlocuit. Acum puteți efectua reparații suplimentare, cum ar fi schimbarea pistonului.

Cum se înlocuiește pistonul scaunului pasul 3

Pas 4
Din nou, luați WD-40 și pulverizați deschiderea, care se află la baza scaunului.

Cum se înlocuiește pistonul scaunului pasul 4

Pas 5
Bateți între pistonul cu gaz și orificiu până când pistonul cade și devine liber.

Cum se înlocuiește pistonul scaunului pasul 5

Pas 6
Acum puteți instala un nou piston sau telescop.

Cum se înlocuiește pistonul scaunului pasul 6

Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG:

Schimbare piston pe gaz pentru scaun de birou
Cum poți schimba în general telescopul - pistonul pentru scaunele de birou
Categoria Reparații scaune și înlocuire componente
Reparații scaune și mobilier

componente-accesorii-piese-scaune-mobilier